Info

Wat?

286e FOS Hermes Wilsele is een scoutsgroep die behoort tot de FOS Open Scouting, de pluralistische scouts en gidsen van Vlaanderen. FOS telt in totaal zo’n 8000 leden. Ons spel van scouting staat open voor iedereen en we vertrekken niet vanuit een bepaalde geloofsovertuiging maar vanuit een pluralistische, open kijk op de samenleving. Zoals alle FOS-groepen doen wij aan coëducatie: een ietwat verouderde term om duidelijk te maken dat al onze leeftijdsgroepen gemengd zijn. Jongens en meisjes spelen dus altijd samen.

Wanneer?

We komen elke zaterdagnamiddag samen van 14 u tot 17 u.

Waar?

Onze lokalen zijn gevestigd in de Hoogveldweg in Wilsele-Putkapel (terreinen Basisschool Hertog-Karel). Plannetje via Google Maps

Wie?

We werken in 4 leeftijdsgroepen:


We gaan elk jaar met de hele eenheid op zomerkamp (zomervakantie) en op Paasbivak (paasvakantie). In de zomer slapen we een week in tenten, in het voorjaar verkiezen we toch een dak boven ons hoofd en blijven we ook maar enkele dagen weg.

Voor meer informatie over onze activiteiten kan je de kalender raadplegen. Je mag ons natuurlijk ook altijd contacteren.