FOSke april 2017

Welpen:

1 april: Wij gaan vliegen naar Mars en buitenaardse leven zoeken!  

8 april: Geen scouts: het is vakantie!

14 - 16 april: Paasbivak

Beste Welp,

Mowgli heeft jullie nodig om al zijn vrienden te gaan zoeken. Bereid je voor op grote zoektochten naar Simba, Belle en het Beest, Elsa, Peter Pan, Pinokkio, Mickey en Minnie Mouse en Assepoester! Voor het grote kampvuur mag je je verkleden, dus neem zeker iets mee!

We kijken uit naar je hulp!

Akela, Raksha en Hathi 

Voor de ouders: We spreken af op vrijdag 14/04 om 09.30 aan de scoutslokalen. Op zondag 19/04 kun je je welp terug ophalen om 14.00 aan ‘De Brink’ in Herentals. 

22 april: Welpje, welpje daar in de modder; hier zit een vlek en daar weer een klodder; vuil zijn je pootjes en zwart is je snoet, zeg kleine welpje vindt je moeder dat wel goed? - Vuile spelen! Doe kleren aan die heel vuil mogen worden!

29 april: Baan je weg door de Jungle en geraakt als eerste bij het goud! 

Jongverkenners/jonggidsen:
1 april : Vandaag spelen we het grote 'laat-je-niet-vangen-spel'. Kan jij winnen of loop je in de val...?

8 april : Vandaag helaas geen scouts, een fijne vakantie!! :)

14-16 april : Joepie Paasbivak!

Ons thema voor Paasbivak is: 

EIKES!

Afbeeldingsresultaat voor kapot ei
Benieuwd wat we hiermee bedoelen? Schrijf je dan snel in en kom mee op dit FANTASTISCHE weekend!!
Dikke kus,
jullie geheimzinnige leiding :)
P.S.: Vergeet niet voldoende reserve kledij mee te nemen...


22 april : We gaan onze technieken nog eens bijschaven. Kennen jullie de technieken nog die we vorige keer van de stam aangeleerd kregen? Hopelijk wel, want er zullen ons
weer wat nieuwe dingen voorgeschoteld worden!

29 april : Smeer je benen in, doe gemakkelijke schoenen aan en zorg dat je goed uitgeslapen bent, want we gaan op tocht! Waarheen? Dat zullen jullie zelf moeten uitzoeken... Soms met een foto, soms met een kaart of misschien wel gewoon op het gevoel? Durf jij de uitdaging aan, of ben je bang om verloren te lopen?

Verkenners

 1 april: Beste verkenners, vandaag gaan we op uitstap. We verwachten jullie om 9h op het martelarenplein aan het station. Neem een picknick mee en vergeet zeker geen drinkbus! Vergeet zeker je fiets niet in de fietsenstalling te zetten naast het station. Jullie mogen terug naar huis fietsen/opgehaald worden om 17h30, dit ook op het martelarenplein. Meer info geven we jullie niet, verrrrraaaasssssiiinnnnnggggg. 

8 april: GEEN SCOUTS, Geniet van jullie vakantie! 

14-16 april: PAASBIVAK! Jullie krijgen binnenkort een kampfoske met meer informatie! 

22 april: ONZE QUIZ! Tijdens de vergadering bereiden we alles voor en om 19h verwachten we de ouders! Het is aan jullie om op te dienen/te entertainen. Maak veel reclame

29 april: PAPIERSLAG! We verwachten jullie om 9h in de BUNSWIJKSTRAAT! Tot daaaaaaaaaaan!