Foske december 2017

Welpen

2 december: Hmmm, zijn de welpen dit jaar wel flink geweest? Ik wet het niet, maar zaterdag krijgen we de oplossing. Want jaja, die allerliefste Sint komt weer maar eens langs!

9 december: Brrrrr, te koud vandaag om te spelen, het is avondvergadering. Lekker gezellig een film kijken. Neem zeker je dekentje mee. Jullie worden verwacht van 18u30 en moigen weer opgehaald worden om 21u!!! 

16 december: quizzzzzztijd! Jij komt toch mee jou team naar de overwinning helpen tijdens onze grote WAT ALS.... quiz?

23 december: Waar is wally? Of wacht was het toch Bagheera, of...

Jongverkenners/Jonggidsen

2 december: Vandaag krijgen we zeer belangrijk bezoek! Welke jvg's zijn flink geweest en moeten niet in de zak? Wie examens heeft en graag nog een beetje leert, mag aansluiten om 16u.

9 december: We beginnen met een appel en een ei en eindigen met ........ HOPELIJK HEEL VEEL LEKKERS!!

16 november: FILMAVOND van 19u tot 21u. Breng een dekentje/kussen/eender wat mee en geniet van cinema Hermes!

23 december: SPETTERENDE VERRASSING VAN DE LEIDING!!!

Verkenners/gidsen

2 december: Vandaag komt er hoogstaand bezoek!!!! jaja, jullie raden het al: DE SINT! Kom tussen jullie studeren door snel eens kijken wat de sint voor jullie heeft meegebracht! Wij verwachten jullie om 15h30 aan de lokalen! Neem je mooiste glimlach mee! 

9 december: Filmavonnnddddddddddddd!!!!!! Kom (in je comfy kleren) meegenieten van een heerlijke film! Wij hebben er alvast zin in! we verwachten jullie van 19h tot 21h. 

16 december: Vanavond doen we spelletjesavond. Als jullie thuis een leuk gezelschapsspel hebben mogen jullie die zeker ook meedoen! van 19h tot 21h!  Als jullie een leuke film in jullie gedachten hebben mogen jullie dit in onze facebook pagina delen OF een email sturen naar mim of kwik! 

23 december: Examens zijn gedaan en de vakantie kan beginneuuuuuu!!! Laatste vergadering voor de kerstvakantie. We doen nog eens een echt scoutsspel, want ja, dat is al veel te lang geleden!