FOSke oktober 2016

Welpen

01/10: Weet jij al wie je nieuwe leiding wordt? Zet je speurneuzen op! We zoeken het samen uit!

08/10: VERKLEED JULLIE ALS JE LIEVELINGS ANIMATIE FIGUUR!! We gaan een raadsel oplossen van de Disney figuren! Waar is het gebeurd? Wie is de schuldige? Hoe heeft de schuldige het gedaan?! Was het Ariel met de vork in de Heemtuin? Of waren het Bambi en Stamper met een wortel in de tunnel?

15/10: Ga jij de uitdaging aan? Ga je door modder en slijk heen om je beste vriend te helpen? Durf je je hand in een blinde doos steken? Durf je iets onbekends eten? Durf je blind een parcours afleggen? Kom jezelf testen samen met de leiding en al je scoutsvrienden!

22/10: Links Rechts Boven Onder Voor Achter PAS OP! Kijk uit het is Noord tegen Zuid!

Tijd voor een UITSTAP! Afspraak om 14.15 u aan de Kesselse Bergen, ingang Begijntjesbos (adres: Hulsbergweg 18, Holsbeek). Om 17.15 u weten we welk kamp gewonnen heeft! Dan mogen jullie ouders je daar terug komen oppikken.

29/10: Trotseer de geest van Halloween! Verkleed je in een griezelbeest! Om 18.00 u zijn jullie welkom om de geest van Halloween te komen opzoeken! Om 20.00 u komen jullie ouders je terug oppikken!

Jong-verkenners/gidsen

01/10: Joepie, overgang. Zijn jullie ook zo benieuwd wie er allemaal naar onze tak komt? En vooral... WIE ZAL ONZE NIEUWE LEIDING ZIJN?

Kom het allemaal ontdekken tijdens een superspannend spel!

08/10: Trek je scoutskleren aan, neem je goed humeur mee en maak je klaar voor het enige en echte 'welkomstspel'. We zijn voor het eerst in onze nieuwe tak en dat moeten we vieren!!! :)

15/10: Vandaag is het JOTA/JOTI. We gaan via de radio communiceren met andere scouts over de hele wereld, morsen, kompas lezen... Zijn jullie er klaar voor? Het is scouts van 10 uur tot 17 uur. Vergeet zeker geen heerlijke picknick mee te brengen!

22/10: Zuurstoffles? Check! Ruimtepak? Check! Raket? Check! Maan? Check! Vandaag vliegen we naar de maan... En terug!

29/10: Trek je engste outfit aan en maak je klaar voor een bibberend avondspel! We spreken om 18h30 af aan onze oude scoutslokalen (Oudstrijderslaan, Wilsele, ter hoogte van De Krullevaart) en sluiten op dezelfde plaats weer af om 20h30.

Verkenners/gidsen

01/10:  Hip Hoi, we hebben er wat nieuwe verkenners bij! Wie wordt jullie leiding? Kom te weten welke leiding jullie een spetterend jaar zullen bezorgen!! Tot dan!!!       

08/10:  Wie o wie kan de meeste landen bemachtigen? Maak je klaar voor een strijd van bloed, zweet en tranen. Kunnen jullie hele continenten veroveren?

15/10:  Joepie, het is weer de tijd van het jaar voor Jota Joti. We verwachten jullie om 10h met lunchpakket. Om 17h is het tijd om naar huis te gaan.

22/10:  We zijn terug in de middeleeuwen beland. Heb jij het in je om als koning aan de top te staan of ben je eerder voorbestemd voor het opkuisen van uitwerpselen?

29/10: HALLOWWEEENNNNN! Neem je extra onderbroek maar mee, je zakdoeken en je knuffelbeer want jullie zullen niet gespaard blijven. We verwachten jullie om 20h en hopelijk zijn jullie levend genoeg om terug naar huis te keren om  23h.