Foske oktober 2017

WELPEN: 

07/10 Sommige welpen worden groot en gaan over naar de volgende groep, we gaan hun vandaag een grote afscheid geven door een groot overgangsspel te spelen! 
14/10 De hangende man, de liefdevolle cupido, de edelsteen en wijsheer. Wat voorspellen de kaarten voor jou? Kom het uitzoeken op de fabuleuze wondermooie vergadering van de scouts!
21/10 Wordt vervolgd.... 
28/10 Halloween is mijn favoriete feest! Dan ben ik verkleed in een griezelbeest! Kom jij ook naar de grote Halloween spektakel? Je wordt verwacht om 19:00 aan de scoutslokalen, kom zeker verkleed!

JONG VERKENNERS/GIDSEN:

7 oktober: Wie? Waar? Hoeveel? Op al deze vragen krijg je vandaag een antwoord! Ontdek vandaag wie jullie leiding van dit supertoffe scoutsjaar wordt!
14 oktober: Na de leiding te leren kennen, leren we vandaag mekaar wat beter kennen en hoe kan dat beter dan met ...... een vettig spelleke?? Doe vandaag kleding aan die vuil mag worden! 
21 oktober: Sierra Charlie Oscar Uniform Tango Sierra, afspraak van 10u tot 17u. Breng een lekker lunchpakket mee.
28 oktober: Vampieren, Heksen, Weerwolven, vele jaren leefden deze donkere wezens in vrede samen. Maar toen gebeurde er iets onwaarschijnlijk. Afspraak van 19u tot 21u30 aan het lokaal. Verkleden is leuk!

VERKENNERS/GIDSEN:

7 oktober: Overgang!!!!!! We verwelkomen onze nieuwe verkenners en laten ze zien hoe tof het is bij de oudste tak. 

14 oktober: D           O             O           P

21 oktober: JOTAAAA JOTIIIII! We verwachten jullie van 10 tot 17h met lunchpakket! 

28 oktober: Vergeet zeker en vast geen extra onderbroek mee te nemen want het gaat nodig zijn... Meer info volgt.