FOSKE DECEMBER 2019

Welpen:

7 December: Hoog bezoek vandaag! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest!

13 December: VRIJDAGAVOND 

De leiding zit volop in de examens dus vandaag plannen we een filmavondje. Trek je pyjama maar aan, neem een dekentje en kussen mee en genieten maar. De leiding zorgt voor de snacks. Als je thuis films hebt die we kunnen kijken mag je die altijd meenemen. Dit zal dus vrijdagavond van 19 uur tot 21 uur doorgaan!

 

21 December: Het is alweer de laatste vergadering van 2019. Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We spelen een mega gek tof super spel waarbij we aftellen naar het nieuwe jaar en nadien kan een feestje niet ontbreken natuurlijk!

28 December: Kerstvakantie, geen scouts.

Jongverkenners/Jonggidsen:

7 December: Hoog bezoek vandaag! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest! Jongverkenners/Jonggidsen met examens, mogen om 15u45 aansluiten.

14 December: Vandaag is het techniekvergadering. Verdere informatie volgt... 

21 December: Het is bijna Kertsmis en dat betekent dat het hoogtijd is voooorrrr.... een super gezellige KERSTFILMAVOND! We spreken af aan de lolaken om 18:30 en het is gedaan om 21:00.  Julllie mogen in pyjama komen en neem ook zeker lekker warme dekentjes mee en zachte kussens. Wij zorgen voor de snacks ;)

28 December: Kerstvakantie, geen scouts.

Verkenners/Gidsen:

7 December: Hoog bezoek vandaag! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest! Verkenners/Gidsen met examens, mogen om 15u45 aansluiten.

14 December: Avondvergadering! Om al lekker in de sfeer te komen en eventjes te ontspannen tussen de examens door, gaan we de sfeer op de kerstmarkt opsnuiven. We spreken af om 19u aan de kbc aan de kerstmarkt in Leuven en sluiten terug af om 22u. Doe je uniform aan en neem je gsm mee als je kan!
https://goo.gl/maps/KtLnbn4GhXDsRSEd9 

21 December: Money money money... We gaan weer geld verdienen! Het is weer die tijd van het jaar, inderdaad je raadt het al; afvalkalenders uitdelen!! We spreken om 9u 's morgens af aan de bushalte 'Kessel-Lo Hulsberg' (ter hoogte van Wilselsesteenweg 316, Kessel-Lo). Kom zeker met de fiets en breng een rugzak mee. Fietszakken zijn extra handig! :-) Het einduur is niet gekend, maar hoe meer helpende handen, hoe sneller gedaan :-) Wij voorzien lunch en drinken.

28 December: Kerstvakantie, geen scouts.