FOSke december 2016

Welpen

3 december: Sinterklaas kapoentje, Gooi wat…. We kennen de rest van de tekst niet meer! Kom jij me helpen? Wie weet komt de Sint dan langs!! 


10 december: We gaan op ontdekkingsreis: Van de diepe jungles in Zuid Amerika tot de verre woestijn genaamd Sahara! 


17 december: MOVIE NIGHT! Neem een lekker dekentje en kussen mee, wij gaan lekker samen een film kijken vanavond! Afspraak om 18:30 aan de scoutslokalen! De ouders mogen jullie komen halen om 21:00!

24 december : Jammer, geen scouts... We vieren gezellig Kerstmis met de hele familie!

Jong Verkenners / Jong Gidsen

3 december : Zet je schrap, maak je klaar... Vandaag krijgen we hoog bezoek op de scouts! Zijn jullie allemaal braaf geweest of zijn er ook stoute kindjes bij? Voor de leden met examens: geen stress, de sint komt pas om 16u, jullie mogen dan ook nog komen!
 

10 december : Trek je stevige schoenen aan, smeer je benen en armen in en maak je hoofd maar klaar voor een hele reeks nieuwe technieken! Vandaag laten we ons onderdompelen in een wereld van sjorren, kompassen, vissengraad... Ook benieuwd wat we allemaal gaan leren, kom dan snel naar de scouts!
 

17 december : Vanavond trekken we onze pyjama en pantoffels aan, nemen we een kussentje mee en genieten we van een gezellige fimavond op de scouts. Heerlijk genieten van een hapje en een drankje tijdens een romantische/ grappige/ griezelige film, wat is er beter om even te ontspannen tijdens de examens? 18u30 tot 21u
 

24 december : Jammer, geen scouts... We vieren gezellig Kerstmis met de hele familie!

Verkenners / Gidsen

3 december: We bereiden ons allemaal voor op de komst van de Sint! Als je examens hebt, geen zorgen! De Sint komt pas om 16u, je mag dan ook nog komen!

10 december: Teambuilding it is! Dit wil je zeker niet missen!

17 december: Filmavond!! Iedereen welkom vanaf 18u30, om 21u terug naar huis! (vergeet je snack niet)

24 december: Jammer, geen scouts... We vieren gezellig Kerstmis met de hele familie!

31 december: Papierslag! om 9u aan de parking van het zwembad!